Over ons

Wie Zijn Wij?

Bij VeiligKleden.be staat de veiligheid van professionals op de eerste plaats. Wij zijn een toonaangevende leverancier van hoogwaardige werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor diverse sectoren. Ons team is samengesteld uit experts met jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, die hun kennis en passie gebruiken om u de beste producten en service te bieden.

Onze Missie

Het is onze missie om werknemers in België te voorzien van de veiligste en meest comfortabele werkkleding en PBM’s. Of u nu in de bouwsector, de industrie of een andere veeleisende werkomgeving actief bent, wij hebben de uitrusting die u nodig heeft om uw werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Ons Assortiment

Ons uitgebreide assortiment omvat alles van stevige werkbroeken met kniebescherming tot ademhalingsbescherming en gehoorbescherming. We bieden ook een breed scala aan veiligheidsschoenen, werkjassen, high-visibility kleding en brandvertragende kledij om aan al uw behoeften te voldoen. Voor de dames hebben we een speciale selectie van dames werkkleding die zowel functioneel als stijlvol is.

Kwaliteit en Duurzaamheid

We begrijpen het belang van duurzame werkkleding die bestand is tegen de zware omstandigheden op de werkvloer. Daarom selecteren we onze producten zorgvuldig op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Onze werkkleding is ontworpen om lang mee te gaan, zodat u op lange termijn kunt besparen en tegelijkertijd uw impact op het milieu vermindert.

Veiligheid en Normering

Veiligheid is meer dan alleen een woord voor ons; het is een belofte aan onze klanten. Alle producten in ons assortiment voldoen aan de strikte Europese veiligheidsnormen. We zorgen ervoor dat onze veiligheidsvesten, helmen en andere beschermingsmiddelen voldoen aan de vereiste normeringen, zodat u met vertrouwen uw werk kunt uitvoeren.

Service en Advies

Wij geloven in een persoonlijke benadering en staan altijd klaar om u te adviseren over de beste keuze in werkkleding en PBM’s. Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het vinden van de juiste uitrusting voor uw specifieke werkzaamheden.

Bestelgemak en Snelheid

Met onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u eenvoudig en snel de juiste werkkleding en PBM’s vinden en bestellen. We zorgen voor een snelle levering zodat u niet lang hoeft te wachten op uw essentiële uitrusting.

Vertrouw op VeiligKleden.be voor uw complete veiligheidsuitrusting. Wij zijn er om u te ondersteunen in uw streven naar een veilige werkomgeving.